Legyen a partnerünk!

Retroad Kft. partner program


Tisztelt Kereskedő, Viszonteladó, Leendő Partnerünk! 

Amennyiben az Ön cégprofiljába termékkínálatunk illeszkedik, jelentkezzen partnerprogramunkba az alábbi adatlap kitöltésével.*

Viszonteladói adatlap letöltése (PDF) >>

Az adatlapot pontosan, olvashatóan kitöltve a retroadkft@gmail.com email címre várjuk.

A beküldést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot az együttmüködési részletek egyeztetése. A B2B regisztrációt követően (ezt mi végezzük) a megküldött belépési adatokkal (ezek bármikor változtathatók, személyre szabhatók) azonnal hozzáfér a B2B rendelési felülethez és az összes termék információhoz, termékképhez, videóhoz, szerelési útmutatókhoz, listákhoz.

* Viszonteladói regisztrációt magánszemélytől nem fogadunk el!


Retroad Kft. termékpartner (viszonteladó) együttműködési feltételek:

A Retroad Kft. a K39 termékek mellett a CRUZ termékek sok minőségi, méretpontos megoldást kínálnak, nagyon jó ár/érték arányban szállításhoz, lakossági és professzionális felhasználóknak egyaránt. Termékek csomagtartó, tetőcsomagtartó, tetőrács, tetőkosár, tetőbox, kerékpártartó, kajaktartó, síléctartó, kiegészítők és alkatrészek kategóriákban elérhetők. A termékeinket raktárról azonnal vagy rövid beszerzési határidővel szállítjuk.

A tetőcsomagtartók, tetőrácsok és kiegészítőik keresőnkben autótípus szerint kereshetők bejelentkezés után B2B oldalunkon a „Mi jó az autómra?” menüpont alatt.

Nagyon fontos számunkra a hosszútávú jól megalapozott együttműködés partnereinkkel, a CRUZ és K39 termékek magyarországi forgalmazása, minőségi besorolása. Ezért dolgoztuk ki a partnereinket ösztönző, támogató kedvezményrendszerünket. A rendszerünk kiterjed a terméktámogatás és kedvezményes vásárlás mellett, az árak és partnereink védelmére, a megfelelő piaci magatartás betartására. Ebben kérjük a partnereink megértését és együttműködését.


Kedvezmények:

 • Első vásárlás minimum értéke nettó 120.000.- Ft.
 • Elérhető kedvezmények éves teljesítménytől függően, egyéni megállapodás alapján.*
 • ( *Az adható maximális kedvezmény, egyes termékeknél vagy termékcsoportoknál eltérhet. Ezeknél a termékeknél vagy termékcsoportoknál a B2B oldalon az adható max. kedvezményes ár jelenik meg.)
 • Ezen kívül rendkívüli akcióknál speciális projekt ajánlatok, készlettöltés stb. egyedi kedvezmények.

Alapkövetelmények:

 • A partner megfelelő (termékkínálatunkba illeszkedő) tevékenységi körének megléte.
 • Érvényes partneri keretmegállapodás megléte.
 • Folyamatos vásárlás, határidőre fizetés.
 • Magánszemélyek viszonteladói kedvezményeinket nem vehetik igénybe.

Terméktámogatás:

 • Termékeink forgalmazásához az összes gyárónál elérhető technikai és marketing támogatást átadjuk (listák, katalógusok, szórólapok, ajándéktárgyak, nagyobb projectek estén állványok üzletberendezési kellékek stb…)
 • Szakértő tanácsadás, termékkel és a termékek szerelésével kapcsolatban.
 • Sokéves tapasztalataink megosztása partnereinkkel a hatékony és zökkenőmentes üzletmenethez.
 • Webáruházhoz API-n keresztűl a termékek xml vagy csv fájl átadása, frissítése.

Miért minket válasszon?

Minden melettünk szól. Kiváló minőségűméretpontos tetőcsomagtartók személyautó, 4×4 és kisteher járművekhez. Az európai autópark 95 % lefedő termék kínálat. Termékeinket raktárról azonnal, vagy rövid szállítási határidővel biztosítjuk. Megbízható márkák nagyon jó ár / érték arányban, hogy kizárólag a legjobbat tudjuk adni. Teljes körű jótállás,  minimum 1 év, de akár 3 év a kockázatmentes vásárlásért. Akár 24 órán belül kézhezveheti házhozszállítással raktáeron lévő termékeinket. 

Szakmailag képzett munkatársak és ügyfélszolgálat a maximális vásárlói elégedettségért.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány